0
0
Takaisin
Outbreak antidote amino complex
Antidote Amino Complex, 1000 g

Antidote Amino Complex, 1000 g

Outbreak


Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
Valitse Maku:

SKU #5594-1R
Antidote Amino Complex, ravintolisä Outbreakilta, sisältää EAA:ta, BCAA:ta, dekstroosia ja ginsengiä.
Lue lisää
Tietoa
Arvostelut
Ravintosisältö & ainesosat

Antidote Amino Complex, ravintolisä Outbreakilta, sisältää EAA:ta, BCAA:ta, dekstroosia ja ginsengiä. Outbreak on tarkoitettu erityisesti treenin aikaiseen ja treenin jälkeiseen kehon ravitsemukseen välttämättömillä aminohapoilla ja dekstroosilla.

  • 8 välttämätöntä aminohappoa
  • Täysi kattaus sisältää jopa 12 000 mg EAA:ta, josta 10 000 mg on BCAA:ta
  • Vahvistettu dekstroosilla ja ActiGin®-ainesosalla
  • Käytetään treenatessa ja treenin jälkeen

Loistava intra-workout-tuote on tärkeä lisäravinne monen ruokavalioon ja treeniohjelmaan. Outbreakin Antidote Amino Complex täyttää roolinsa todella hyvin tarkkaan harkitun, välttämättömiä aminohappoja ja dekstroosia sisältävän koostumuksensa ansiosta, johon on lisätty ActiGin®-ainesosaa.  

Kaksi kauhallista Antidote Amino Complex -tuotetta tarjoaa jopa 12 000 mg EAA:ta ja 12 000 mg dekstroosia. Aminohapot ovat tärkeitä makroravinteita, jotka rakentavat kaiken proteiinin kehossamme. Emme pysty itse tuottamaan välttämättömiä aminohappoja, mistä johtuen ne on tärkeä saada ravinnon yhteydessä.

Kehomme käyttävät hiilihydraatteja jatkuvasti polttoaineena soluillemme. Hiilihydraattien käyttö yhdistyy lisäksi fyysisiin aktiviteetteihin. Dekstroosi on usein yleisainesosa puhtaassa intra-workout-tuotteessa. Outbreakillä tiedetään kuinka tärkeitä hiilihydraatit ovat treenaajille, mutta niiden saantia ei tule ylittää. Siksi 12 000 mg dekstroosia Antidote Amino Complexissa on riittävä määrä.

Annosten lukumäärä pakkauksessa: 60 kpl. 

Suositeltu päiväannos Sekoita 1 - 2 kauhallista 250 - 500 ml:aan vettä. tuotetta suositellaan käytettäväksi treenien aikana ja jälkeen, mutta voit käyttää sitä koska tahansa. Päivittäistä suositusannosta ei saa ylittää.

Säilytys: Säilyy kuivassa paikassa tiiviisti suljetussa alkuperäispakkauksessaan. 

Tärkeää tietoa:

Kyseessä on ravintolisä, jota ei tule käyttää täysipainoisen ruokavalion korvikkeena. Päivittäistä suositusannosta ei saa ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Muista monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion merkitys ja terveelliset elämäntavat. Tuote on tarkoitettu yli 18-vuotiaille, perusterveille aikuisille. Jos olet raskaana, imetät, kärsit jostain sairaudesta tai käytät säännöllistä lääkitystä, konsultoi lääkäriäsi ennen tuotteen käytön aloittamista.

Sisältötaulukko:

Sisältö

Per kauha

(13,5 g)

Per 2 kauhaa (27 g)

DRI %

Täydennys

 

 

 

- josta dekstroosia

6 000 mg

12 000 mg

 

Instantoitu BCAA - InstAminos™)

 

 

 

- josta L-Leusiinia

2 500 mg

5 000 mg

 

- josta L-isoleusiinia

1 250 mg

2 500 mg

 

- josta L-Valiinia

1 250 mg

2 500 mg

 

Välttämättömät aminohapot

 

 

 

- josta L-Lysiini HCL -ainesosaa

500 mg

1 000 mg

 

- josta L-Histidiini HCL -ainesosaa

200 mg

400 mg

 

- josta L-treoniinia

150 mg

300 mg

 

- josta Fenyylialaniinia

100 mg

200 mg

 

- josta L-Metioniinia

50 mg

100 mg

 

ActiGin®

 

 

 

- josta ActiGin®-osuus (Panax ginseng, Rosa roxburhii)

50 mg

100 mg

 

Natriumia

40 mg

80 mg

>1 / 1

Kaliumia

10 mg

20 mg

>1 / 1

Ainesosat ja allergeenit:

Strawberry Margarita: Dekstroosi, leusiini, isoleusiini, valiini, luontaiset ja keinotekoiset aromit, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, omenahappo), lysiini, makeutusaine (sukraloosi), histidiini, treoniini, fenyylialaniini, paakkuntumisenestoaine (piidioksidi), suola, makeutusaine (asesulfaami-K) metioniini, ActiGin® (Panax ginseng, Rosa roxburhii), natrium, kalium, väri (allurapunainen†). 

†Saattaa aiheuttaa negatiivisia vaikutuksia lasten käytökseen ja keskittymiseen. 

Tropical: Dekstroosi, leusiini, isoleusiini, valiini, luontaiset ja keinotekoiset aromit, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, omenahappo), lysiini, makeutusaine (sukraloosi), histidiini, treoniini, fenyylialaniini, paakkuntumisenestoaine (piidioksidi), suola, makeutusaine (asesulfaami-K) metioniini, ActiGin® (Panax ginseng, Rosa roxburhii), natrium, kalium, väri (allurapunainen†).

†Saattaa aiheuttaa negatiivisia vaikutuksia lasten käytökseen ja keskittymiseen