Takaisin
Betakaroten 50 mg + Kokosfett 90 kapslar

Betacarotene 50 mg+Coconut fat, 90 caps

Green Nutrition

Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä

SKU #12571.MASTER | EAN 7350071060926

Betacarotene + Coconut fat - Green Nutritionin ravintolisä sisältää beetakaroteenia ja kookosrasvaa kasviperäisissä kapseleissa.

Lue lisää
Tietoa
Ravintosisältö & ainesosat

Betacarotene + Coconut fat - Green Nutritionin ravintolisä sisältää beetakaroteenia ja kookosrasvaa kasviperäisissä kapseleissa.

  • 50 mg beetakaroteenia per kapseli
  • Sisältää myös kookosrasvaa
  • Kasviperäiset kapselit
  • Purkissa 90 annosta

Beetakaroteeni on A-vitamiinin vesiliukoinen esiaste. Se aktivoi kehon omat pigmentin muodostusprosessit, mikä voi johtaa nopeampaan värin saamiseen iholle.

Annostus: Ota 1 kapseli päivässä. Nielaise kapseli kokonaisena veden kera. Mikäli et halua nielaista kasviperäistä kapselia, voit tyhjentää kapselin sisällön suoraan veteen.

Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

SisältöPer kapseliRI*
Beetakaroteeni 50 mg Ei määritelty 
Kookosrasva 300 mg Ei määritelty 

*Päivittäisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat: Beetakaroteeni (Dunaliella Salina), mikrokiteinen selluloosa, piidioksidi, kasviperäinen kapseli selluloosasta.

Allergiatietoa: Valmistetaan tehtaassa, jossa käsitellään soijaa, maitoa ja kananmunatuotteita.