Takaisin
MuscleTech Creactor  235 g unflavored

Creactor, 120 servings

MuscleTech

Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä

SKU #8219-207.MASTER | EAN 631656708172
Creactor, 235 g, unflavored är ett kosttillskott från Muscletech med två varianter av kreatin i form av kreatin HCl och kreatin i fri form.
Lue lisää
Tietoa
Ravintosisältö & ainesosat

Kreatin är den odiskutabla kungen för att öka muskeluthålligheten. Med Creactor från Muscle Tech så får du en kombination av två varianter av kreatin i form av kreatin HCl och kreatin i fri form. Totalt ger en daglig dos 3 000 mg lätt-absorberat kreatin för bästa möjliga resultat.

  • Med kreatin HCl och kreatin i fri form
  • 3 000 mg kreatin per daglig dos
  • Lättblandat i vatten
  • För ökad muskeluthållighet och styrka

Kreatin är et av världens mest undersökta kosttillskott och den data som finns visar tydligt hur effektivt kreatin kan öka muskeluthållighetskapaciteten och styrkan vid ett dagligt intag av 3 g kreatin. Kreatin kommer i många varianter och Creactor från MuscleTech är en avancerad form där två varianter av kreatin kombineras.

Creactor innehåller kreatin HCL och kreatin i fri form. Genom att undvika kreatin som är bundet till andra molekyler så får du mer rent kreatin per skopa än med andra varianter. Detta medför att du får en hög dos kreatin med varje servering vilket är önskvärt om man på ett bättre sätt ska nå den effektiva mängden kreatin som behövs varje dag för att få full effekt.

Detta kreatin löser sig lätt i vatten och kan blandas i vanligt glas eller shaker. Du kan även kombinera Creactor med andra produkter från MuscleTech. En full daglig servering ger 3 000 mg kreatin och för bästa upptag rekommenderar MuscleTech att intaget delas upp på två tillfällen.

Antal doser per förpackning: 117 st.

Rekommenderad daglig dos: Blanda 1 skopa (2 g) med 1,7 – 2,4 dl vatten och drick. Tag 2 serveringar dagligen. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Innehåll:

1 skopa (2 g)

2 skopor

Kreatin HCl

750 mg

1 500 mg

Kreatin fri form

750 mg

1 500 mg

Ingredienser och allergener:

Unflavored: Kreatin HCl, vattenfritt kreatin, förtjockningsmedel (xantangummi), surhetsreglerande medel (citronsyra), naturlig arom, klumpförebyggande medel (kalciumsilikat, kiseldioxid), sötningsmedel (acesulfam-K, sukralos).

Produkten tillverkas i lokal som även hanterar MJÖLK, ÄGG, VETE, SOJA, JORDNÖTTER, NÖTTER, FISK och SKALDJUR.

Förvaring:
Förvaras utom räckhåll för barn i väl försluten originalförpackning.

Övrig information:
Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer