Takaisin
 Shakespehere Original Tumbler 700 ml
Original Tumbler 700 ml

Original Tumbler 700 ml

Shakesphere


Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä

SKU #1455030R

Shakesphere Original Tumbler 700 ml on käytännöllinen, laadukas ja ainutlaatuisesti muotoiltu shaker!

Lue lisää
Tietoa
Arvostelut

Shakesphere Original Tumbler 700 ml on käytännöllinen, laadukas ja ainutlaatuisesti muotoiltu shaker!
•    700 ml tilavuus
•    Pyöristetyt kulmat
•    Vuodonkestävä
•    Patentoitu kapselimuoto

Original Tumbleriin mahtuu 700 ml nestettä. Shakerin muotoilu on tyylikäs ja käytännöllinen pyöristetyillä kulmilla. Kapselin muotoinen shaker estää myös jäämien juuttumisen kulmiin ja sen ansiosta puhdistus käy käden käänteessä ja shaker pysyy puhtaana ja raikkaana.
Kapselin yläosassa on tukeva liukukorkki, joka varmistaa, että pullo ei vuoda. Ulkopuolen mittatasojen ansiosta voit helposti varmistaa, että mittasuhteesi ovat oikeat. Shakerissa on myös säädettävä sormilenkki, joka helpottaa shakerin kuljettamista mukana.

Metallipallojen- tai verkkojen sijasta Original Tumbler käyttää pyöreän, kulmattoman rakenteen synnyttämää keskipakovoimaa jauheen tai muun sisällön hajottamiseksi vain muutaman sekunnin ravistuksella. Voit helposti valmistaa hedelmä smoothiet ja proteiinipirtelöt. Lisää joko pehmeät hedelmät tai valitsemasi lisäravinteet ja ravista 30 sekuntia. Smoothiesi tai pirtelösi on valmis ja sinulla on erinomainen pirtelö tai maistuva buusteri. 

Materiaali
Shaker on valmistettu korkealaatuisesta muovista, joka ei sisällä BPA:ta, suojaa haitallisilta taudeilta ja auttaa siten sinua voimaan paremmin. Sekä muovi että silikoni on suunniteltu kierrätettäviksi ja kestäviksi.

Hoito-ohjeet
Shakeria ei voi pestä astianpesukoneessa, mutta sen voi pestä käsin muutamassa sekunnissa pienellä määrällä vettä.
Valmistettu Euroopassa