Takaisin
TITAN LIFE  Titan Life Stepbench

Titan Life Stepbench

Titan LIFE

Rajoitettu saatavuus

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä

SKU #610-000121.MASTER | EAN 5701000093003

Titan Life StepBench on täydellinen lisäys kotitreeni rutiineihin.

Lue lisää
Tietoa

Titan Life StepBench on täydellinen lisäys kotitreeni rutiineihin.

  • 2 säädettävää korkeutta
  • Kompakti muotoilu
  • Sopii kotiharjoitteluun

Tämä kätevä ja kompakti steppilauta on suunniteltu auttamaan sinua viemään harjoittelusi seuraavalle tasolle. Mahdollisuus säätää kahteen eri korkeuteen, jonka vuoksi voit mukauttaa harjoittelusi helposti omiin tarpeisiisi ja edellytyksiisi. Pisin taso 10 cm ja korkein taso 15 cm tarjoavat sinulle aina mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja.

Mukana tulevien jalkojen avulla voit helposti säätää Titan Life StepBenchin haluamasi harjoituksen mukaisesti. Voit joko suorittaa matalatehoisia harjoituksia tai lisätä hieman intensiteettiä treeniisi. Sinun ei enää tarvitse valita voimaharjoittelun ja kestävyysharjoittelun välillä, nyt voit saada molemmat ja harjoitella koko kehoa.

Esimerkkejä harjoituksista: ojentajapunnerrukset, punnerrukset, korkeat polvet, lankku ja erilaiset vatsalihasliikkeet.

Titan Life StepBench on ihanteellinen kotitreeniin ja täydellinen valinta sinulle, joka haluat pysyä aktiivisena ja hyvässä kunnossa omassa kodissasi. Kompaktin suunnittelun ansiosta Titan Life StepBench on helppo säilyttää, kun sitä ei käytetä ja säädettävän korkeusominaisuuden ansiosta se on ihanteellinen treeniväline kaikenikäisille ja kuntoisille henkilöille.

Tekniset tiedot:

  • Materiaali: PP/ABS-muovi ja kumipäällyste ylimmässä osassa
  • Mitat (PxLxK): 68 x 28 x 15 cm
  • Max käyttäjäpaino: 120 kg

Varovaisuusohjeet:

Tuotetta tulee käyttää vain harjoitusvälineenä, ei leluna. Älä anna lasten leikkiä tuotteella. On tärkeää tarkistaa säännöllisesti, että tuote on hyvässä kunnossa. Varmista, että käyttöpinta on tasainen. Älä käytä tuotetta liukkailla pinnoilla, koska se voi aiheuttaa loukkaantumisriskin. Säilytä tuote sisätiloissa, kuivassa paikassa, suojassa suoralta auringonvalolta.