Maksuehdot

 

1. Maksu

1.1 Myynti tapahtuu laskua tai korttimaksua vastaan, Tilausvahvistuksessa tai osapuolten kesken sovittujen maksuehtojen mukaan.

1.2 Laskua vastaan tehdyn tilauksen erääntyneeseen summaan lisätään viivästyskorko Suomen Pankin ajankohtaisen viitekoron mukaan, joka on voimassa siinä maassa, jossa maksu tehdään (lasketaan jokaiselle päivälle, jona maksu on viivästynyt) sekä seitsemän (7) % vuosikorko, jonka Ostaja maksaa laskun summan lisäksi.

1.3 Korttimaksut tarjoaa Adyen. Meillä on mahdollista maksaa suomalaisilla Visa, Mastercard, Diners ja Discovery -korteilla. Valitessasi korttimaksun, ilmoitat korttinumeron, voimassaoloajan sekä CVC-turvakoodin, jonka löydät kortin takaa.

Korttimaksu lähetetään krypteerattuna Adyenin kautta. Voit maksaa huoletta, korttitietosi pysyvät turvassa.

Maksun yhteydessä summa varataan pankista ja veloitetaan, kun tuotteet on lähetetty varastoltamme. Jos korttiasi ei hyväksytä eikä maksua saada veloitettua, näet ruudulla virheilmoituksen maksun epäonnistumisesta.


2. Muutokset Ehtoihin

2.1 Fitness Market pidättää oikeuden tehdä näihin Ehtoihin muutoksia milloin tahansa. Kaikki muutokset näissä Ehdoissa julkaistaan Verkkosivullamme. Muutokset ovat voimassa siitä hetkestä, kun olet hyväksynyt Ehdot (uuden oston tai Verkkosivulla vierailun yhteydessä), vaihtoehtoisesti 30 päivää sen jälkeen, kun Fitness Market on tiedottanut muutoksesta. Fitness Market suosittelee, että pidät itsesi päivitettynä Verkkosivulla säännöllisesti, jotta saat tiedon mahdollisista muutoksista Ehdoissa.


Health and Sports Nutrition Group HSNG AB on asettanut nämä ehdot voimaan 23.12.2022