Takaisin
Abilica WeightVest Power
Abilica WeightVest Power
Abilica WeightVest Power
Abilica WeightVest Power
Abilica WeightVest Power
Abilica WeightVest Power
Abilica WeightVest Power
Abilica WeightVest Power

Abilica WeightVest Power

Abilica

Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä

SKU #372837.MASTER | EAN 7051943728370

Vie treenisi uudelle tasolle Abilica WeightVest Power -painoliivillä. Säädettävä, 20 kg painava painoliivi! 

Lue lisää
Tietoa

Weight Vest Power Abilicalta on säädettävä painoliivi, jossa on painoa maksimissaan 20 kg. Päätät itse, kuinka painavan liivistä haluat, ja siten voit säätää sen sopimaan treeniisi tai tekemääsi harjoitukseen. 

  • Säädettävä painoliivi
  • Korkeintaan 20 kg
  • Pestävä

Jopa 20 kiloa lisäkuormitusta antava Abilica WeightVest Power vie treenisi uudelle tasolle. Liivi koostuu 38 kappaleesta painopusseja, jotka on täytetty metallijauheella. 22 kappaletta painopusseissa kiinnitetään liivin takaosaan ja 16 etuosaan. Painopussit on valmistettu nailonista ja yksittäisessä pussissa on 0,5 kg metallijauhetta. Pussit painavat yhteensä 19 kg ja liivi itsessään painaa 1 kg. Päätät itse, kuinka monta painopussia liiviin kiinnität ja siten mukautat liivin painon sopimaan omaan tavoitteeseesi. 

Liivi on valmistettu polyesteristä ja neopreenistä. Kun poistat painopussit liivistä, voit pestä liivin käsin. WeightVest Power -liiviä on saatavilla yhdessä koossa ja se sopii useimmille, sillä siinä on kaksi vahvaa, säädettävää ja kiristettävää tarranauhaa. Suurin yhteensopiva vyötärön ympärys on noin 120 cm. 

Painoliiviä voidaan käyttää monella eri tavalla. Voit käyttää sitä kuntoliikunnan aikana tuomaan lisäkuormitusta sekä erilaisissa voimaharjoitteluissa, joissa käytössäsi on vain oma kehonpainosi. Harjoitusehdotuksia: Burpee, lankku kierrolla tai ilman, jalkakyykky ja askelkyykky. Katso lisätietoja ja muita harjoitusehdotuksia täältä.