Shortsit

Shortsit ovat ehdoton valinta treenatessa lämpimällä ilmalla sekä kesäaikaan sisätiloissa. Varsinkin jalkoja treenatessa shortseista on hyötyä, sillä polvi pääsee ojentum... Shortsit ovat ehdoton valinta treenatessa lämpimällä ilmalla sekä kesäaikaan sisätiloissa. Varsinkin jalkoja treenatessa shortseista on hyötyä, sillä polvi pääsee ojentumaan ja koukistumaan vapaasti. Täältä löydät toiminnalliset ja tyylikkäät urheilushortsit sekä hienoja vapaa-ajan shortseja. Lue lisää

Brett sortiment av träningsshorts och hotpants

Den outfit man bär när man tränar kommer att påverka väldigt mycket hur man presterar. Därför är det viktigt att man köper kläder som man känner att man passar i, ser bra ut i och är bekväma. Detta kommer att öka din rörlighet och se till att du presterar till fullo samtidigt som det kommer att bli roligare att träna i ett par träningsshorts eller snygga hotpants. I vårt sortiment hittar du mängder med gymshorts som passar till alla typer av tillfällen och som kommer att motivera din träning.

Här finns löparshorts, bomullsshorts och mer

Oavsett om du letar efter en speciell stil eller ett speciellt material kommer du att hitta massvis med olika träningsshorts i sortimentet som passar att bära både på gym och i löpspåret. De är av god kvalitet och tillverkade för att hålla samt för att låta din hud andas när du tränar. Därav kommer du att uppleva att din kropp är i perfekt temperatur när du bär ett par tränings hotpants från oss. Samtidigt kommer dessa ge dig det stöd du behöver och minimera risken för skador.

Kombinera funktion och stil med träningsshorts

Att kombinera funktion och stil är någonting som många värderar, även du kan göra detta med ett par träningsshorts från oss. Om du känner att du står stilla i din träning kan det perfekta sättet för dig att komma igång igen vara att investera i nya snygga träningskläder som du känner dig både fin och praktisk i. Det är viktigt att dina shorts sitter bekvämt på din kropp och varken är för stora eller för små. De ska främja din rörlighet och inte begränsa den.

Piilota
Haullasi ei valitettavasti löytynyt tuloksia.
+ 8 vaihtoehtoa
+ 8 vaihtoehtoa
Clean
Pantti sisältyy hintaan
Pantti sisältyy hintaan
UUTUUS
+ 3 vaihtoehtoa
UUTUUS
+ 3 vaihtoehtoa
Relode
+ 3 vaihtoehtoa
+ 2 vaihtoehtoa
+ 4 vaihtoehtoa