Takaisin
BOSU Ball Balance Trainer Pro

BOSU Ball Balance Trainer Pro

BOSU

Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä

SKU #2001.MASTER | EAN 793993108968

Pidätkö kotona treenaamisesta? BOSU® Pro Balance Trainer -tasapainopallon avulla harjoitat yksinkertaisella tavalla sekä tasapainoa, koordinaatiota että voimaa.

Lue lisää
Tietoa

BOSU® Pro Balance Trainer - Ammattilaisurheilijoiden käyttämä. Tämäntyyppinen tasapainopallo kuuluu yleensä kuntosalin varustukseen sekä fysioterapeuttien käyttöön. Nyt voit ostaa kotiisi ammattilaisten käyttämän treenivälineen. Tasapainopallolla voi kehittää joustavuutta, tasapainoa, kuntoa ja jopa voimaa. 

Tasapainopallo sopii erinomaisesti käytettäväksi kotona, koska voit treenata sillä monipuolisesti ja aktivoida helposti eri kehonosia ja lihasryhmiä. Patentoitu design antaa hyvän pidon riippumatta siitä, seisotko pallon päällä vai käytätkö käsiä erilaisten harjoitusten suorittamiseen. 

  • Aktivoi useita lihasryhmiä samanaikaisesti
  • Sopii erinomaisesti käytettäväksi kotona
  • Liukumaton design

BOSU® tulee sanoista Both Sides Up. Se viittaa siihen, että voit käyttää tasapainopalloa molemmin puolin. Puolipallolla voit tehdä useita erilaisia harjoituksia, esimerkiksi ylävartalon ja selän treenaamiseksi. Lisäksi voit kääntää tasapainopallon ympäri. Kun pohjalevy on suunnattuna ylöspäin, tasapainopallosta tulee huomattavasti epävakaampi. Silloin sen avulla on mahdollista tehdä entistä haastavampia harjoituksia, erityisesti tasapainon suhteen. Pohjalevyssä on kaksi upotettua kädensijaa, jotka helpottavat tämän puolen käyttämistä. 

BOSU® on kehittänyt tuotteen, joka sopii täydellisesti sinulle, joka otat treenaamisen vakavasti ja haluat tehdä sitä kotona. Vaikka tasapainopalloa voi käyttää ilman painoja, sopii se myös erinomaisesti käytettäväksi käsipainojen kanssa. Löydät meiltä sekä painot että muut sopivat treenivälineet kotikäyttöön. Yhdistä meiltä löytyviä muita kuntoilutuotteita BOSU® -tasapainopalloon nostaaksesi treenaamisesi uudelle tasolle. 

Tuotetiedot: Tasapainopallon halkaisija on 65 cm, korkeus 25,4 cm ja paino 9 kg. Pallo on tehty vinyylistä ja pohjalevy polyeteenistä. Lisäksi mukana tulee käyttöopas, jossa on harjoituksia, sekä käsipumppu.

Muuta: Käyttäjän maksimipaino 159 kg. 1 vuoden takuu.