Takaisin
Stacker Thermodrene XT, 120 caps

Thermodrene XT, 120 caps

STACKER2 Europe

Rajoitettu saatavuus

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä

SKU #9988-005.MASTER | EAN 8717472071064
Thermodrene XT on lisäravinne Stackerilta. Thermodrene XT kuuluu rasvanpolttajien kategoriaan ja yhdistää Thermostack-XT9:n vitamiinien ja mineraalien kanssa.
Lue lisää
Tietoa
Ravintosisältö & ainesosat

Thermodrene XT painii rasvanpolttajien raskaassa sarjassa. Stacker on tunnettu innovatiivisista tuotteista, joiden sisältö on laadukas ja tieteeseen perustuva. Thermodrene XT ei ole poikkeus. Tässä yhdistyy Thermostack-XT9, kehittynyt kasviperäinen yhdiste, sekä vitamiinit ja mineraalit.

  • Thermostack-XT9
  • Yhdistää kasviuutteen vitamiineihin ja mineraaleihin
  • 300 mg kofeiinia per annos
  • Pakkaus riittää kuukauden kulutukseen

Stackerillä on maine kehittää tehokkaita tuotteita, joiden sisältö on innovaativinen ja perustuu tieteeseen, juuri mitä kehittyneemmät käyttäjät etsivät. Thermodrene XT osuu tähän kategoriaan ja ansaitsee paikkansa rasvanpolttajien joukossa.

 

Thermodrene XT sisältää Stackerin omaa Thermostack-XT9 -sekoitusta. Thermostack-XT9 om koostettu kehittyneen urheilijan tarpeita varten. Tuotteessa yhdistyy kaktusuute, yerba mate -uute, vihreä tee ja guarana. Näiden lisäksi mm. täydet 300 mg kofeiinia. Kofeiini on tunnettu piristäjä, joka parantaa fokusta ja keskittymistä. Tärkeitä asioita dieetin aikana.

 

Thermostack-XT9:n lisäksi tuote sisältää myös yhdistelmän sinkkiä, magnesiumia, B-6 ja B12-vitamiinia. Tätä tuotetta käytetään kaksi kertaa päivässä. Aloita päiväsi kahdella Thermodrene XT -kapselila, noin tunti ennen aamiaista. Odota sitten vähintään 4 tuntia ennen seuraavaa annosta. Ota sitten kaksi kapselia ennen lounasta.

 

Annoksia pakkauksessa: 30

Suositeltu päivittäisannos: Ota 2 kapselia aamulla ennen aamiaista. Odota 4 tuntia ja ota sitten 2 kapselia lounaan yhteydessä. Suositeltua päivittäisannosta ei tule ylittää.

Sisältö:

2 kapselia

DRI %

Thermostack-XT9

628 mg

- josta vihreä tee -uutetta

360 mg

- josta viinirypäleensiemenuutetta

80 mg

- josta kaktusuutetta (12:1)

68 mg

- josta Yerba Mate -uutetta

60 mg

- josta Guaranaa

60 mg

Kofeiini

300 mg

Magnesium

50 mg

13

Sinkki

10 mg

100

B6-vitamiini

2,4 mg

171

B12-vitamiini

7,2 µg

288

 

Ainesosat ja allergeenit:

Thermostack-XT9 (vihreä tee -uute [Camellia sinensis], viinerypäleensiemenuute [80 % proantosyanidiineja], kaktusuute 12:1 [Opuntia Ficus indica -hedelm], yerba mate [lehdistä], guarana [siemenistä]), kofeiini, magnesium, kapseli (hydroksiipropyylimetyyliselluloosa, väri [rautaoksidi]), sinkki, B6-vitamiini, B12-vitamiini.

 

Säilytys:

Säilytetään lasten ulottumattomissa, hyvin suljetussa alkuperäispakkauksessa.

 

Tietoa:
Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Sisältää kofeiinia. Ei suositella lapsille tai raskaana oleville (300 mg per annos).