Takaisin
Gymstick Vivid Step Board

Vivid Step Board

Gymstick

Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä

SKU #61336.MASTER | EAN 6430062515404

Vivid Step Board Gymstickiltä soveltuu täydellisesti voima- ja kuntotreeneihin! Sen saa säädettyä kahteen eri korkeuteen, mikä auttaa maksimoimaan treenit.  

Lue lisää
Tietoa

Vivid Step Board Gymstickiltä soveltuu täydellisesti voima- ja kuntotreeneihin! Sen saa säädettyä kahteen eri korkeuteen, mikä auttaa maksimoimaan treenit.  

  • Säädettävä korkeus
  • Teksturoitu pinta
  • Soveltuu kotitreeneihin

Vivid Step Board tarjoaa monipuolisuutta kotitreeneihin. Steppilauta on säädettävissä joko 10 tai 15 cm korkeuteen, jotta treenimahdollisuudet ovat loputtomat! Yhdistä steppilauta esimerkiksi Vivid 20 kg Pump Settiin ja sinulla on pätevä kotisalisetti ja fantastiset mahdollisuudet kehittää treenejäsi!

Vivid Step Boardin etu on, että voit tehdä sen avulla monia eri harjoituksia ja treenata läpi koko kehon. Kehitä kuntoa, voimaa, notkeutta ja löydä kropasta ne pienet lihakset, jotka ehkä muuten unohtuvat.

Esimerkkejä harjoituksista: Triceps dips, punnerrukset, polvennostot, lankut ja monet muut vatsalihasharjoitukset. 

Tekniset tiedot:

  • Materiaali: Valmistettu kestävästä PP-muovista
  • Mitat: 68 x 28 x 10/15 cm
  • Max käyttäjäpaino: 100 kg


Turvallisuustietoa:
Tuotetta tulee käyttää ainoastaan treenivälineenä, ei leikkikaluna. Älä anna lasten leikkiä tuotteella. On tärkeää tarkistaa tuotteen kunto säännöllisesti. Varmista aina, että suunniteltu käyttöalue on tasainen. Älä käytä tuotetta liukkailla pinnoilla loukkaantumisriskin vuoksi. Säilytä tuote sisätiloissa, kuivassa, ei suorassa auringonvalossa.