Takaisin
Energy Booster, 1500 g, Orange/Lime

Energy Booster, 1500 g, Orange/Lime Orange/Lime

Fairing

Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä

SKU #6952-01.MASTER | EAN 7350044502620
Fairing Energy Booster New Formula on tehoa lisäävä urheilujuoma kahdella hiilihydraattilähteellä ja elektrolyyteillä!
Lue lisää
Tietoa
Ravintosisältö & ainesosat

Fairing Energy Booster New Formula on tehoa lisäävä urheilujuoma kahdella hiilihydraattilähteellä ja elektrolyyteillä!

  • Parempi kestävyys
  • Parempi palautuminen
  • Hellävarainen mahalle
  • Raikas appelsiinin ja limen maku

On hyvin tiedossa, että hiilihydraatit parantavat suoritusta pitkäkestoisen fyysisen rasituksen aikana. Erityisen tärkeää on antaa kropalle hiilihydraatteja yli 90 minuuttia kestävän urheilusuorituksen aikana. Mutta myös rankan ja lyhytkestoisen aktiviteetin aikana, sitä ennen ja sen jälkeen hiilihydraatit parantavat suoritusta ja palautumista.

Fairingin Energy Booster New Formula on yhdistelmä eri sokereita. Tämän koostumuksen kroppa pystyy muuttamaan nopeakäyttöiseksi energiaksi lihaksille.

Sekoita juoma ohjeiden mukaisesti, jolloin juomasta tulee hypotoninen ja se imeytyy nopeasti ja estää kropan kuivumisen. Kropan kuivuminen on yksi suurimmista syistä kovan rasituksen yhteydessä syntyvään uupumukseen.

Energy Booster New Formula sisältää hiilihydraattien lisäksi elektrolyyttejä. Menettäessäsi nestettä fyysisen suorituksen aikana tai esimerkiksi kuumalla säällä, menetät samalla elektrolyyttejä. Energy Booster New Formulan avulla ylläpidät kropan elektrolyyttitasapainoa.

Annostus: Sekoita 1 dl jauhetta 0,75-1 litraan vettä.

Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

Ravintosisältö  Per 100 g
Energiaa 1494 kJ/357 kcal
Rasvaa 0 g
 josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraatteja 89 g 
 joista sokereita 4,5 g
Proteiinia 0 g 
Suolaa 0,4 g

 

Ainesosat: Maltodekstriini, fruktoosi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromi, natriumkloridi, kaliumsitraatti, magnesiumsitraatti, makeutusaine (aspartaami*), väri (klorofylliini).

*Sisältää fenyylialaniinin lähteen.