Takaisin
Vitaprana Ekologisk Bipollen 250 g

Mehiläisen siitepöly, luomu. 250g

Vitaprana

Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä

SKU #901972.MASTER | EAN 7340028809289

Vitapranan Luonnonmukainen siitepöly, 250 g on 100-prosenttisesti luonnonmukainen ja lisäaineeton tuote. Tämä siitepöly kerätään vahingoittamatta mehiläisiä millään tavalla.

Lue lisää
Tietoa
Ravintosisältö & ainesosat

Vitapranan Luonnonmukainen siitepöly, 250 g on raakakuivattua luonnonmukaista siitepölyraetta. Siitepöly koostuu pienistä siitepöly- ja nektaripaakuista, joita mehiläiset kuljettavat kukista pesäänsä ja joita mehiläishoitajat hyödyntävät. Tämä tuote on 100-prosenttisesti luonnonmukainen ja täysin lisäaineeton.

 

  • Raakakuivattu siitepölyrae
  • 100 % luomutuote
  • Täysin lisäaineeton
  • Ruoan ja juomien sekaan

Luonnon ahkerimmat työläiset

Mehiläiset ovat yksiä luonnon ahkerimmista työläisistä. Heti ulos kennostaan ryömimisestä lähtien ne työskentelevät varmistaakseen, että niiden mehiläisyhdyskunta voi hyvin ja saa tarpeeksi ruokaa. Mehiläiset ovat niin ahkeria työntekijöitä, että ne keräävät joka vuosi muun muassa paljon ylimääräistä hunajaa ja siitepölyä, joita voimme nauttia yhdyskuntaa vahingoittamatta.


Mehiläiset tuottavat paljon muutakin kuin hunajaa

Tunnetuin mehiläisten valmistama tuote on tietenkin hunaja. Hunaja on eri väristä ja makuista riippuen vuodenajasta ja mehiläisten valitsemasta kukkatyypistä. Mehiläisten jalkoihin ja kehoon tarttuu myös siitepölyä niiden kerätessä mettä, jota voimme sitten hyödyntää ja syödä.


Yhtäkään mehiläistä ei vahingoiteta

Vitapranan Luonnonmukaisen siitepölyn, 250 g, keräämiseksi mehiläispesien pääsisäänkäynnin eteen sijoitetaan 18 mm:n kokoisia pieniä sisäänkäyntejä. Reiät ovat riittävän suuria, jotta mehiläiset pääsevät sisään ja ulos häiriintymättä, mutta riittävän pieniä, jotta niiden jalkoihin tarttunut siitepöly putoaa talteen laatikkoon. Fiksu ja kestävä ratkaisu!


100 % luomutuote

Luonnonmukainen siitepöly on tietenkin 100-prosenttisesti luomutuote, mikä takaa korkean laadun lisäksi myös mehiläisten hyvinvoinnin. Tuote ei myöskään sisällä mitään lisäaineita, vaan sisältö on puhdasta siitepölyä rakeina. Kun kaikki siitepöly on kerätty, se kuivataan huolellisesti sen luonnollisten ominaisuuksien säilyttämiseksi.

Annoksia pakkauksessa / Käyttömäärä: Ripottele Luonnonmukaista siitepölyä ruoan päälle tai käytä juomien seassa. Sopii myös erinomaisesti smoothieiden ainesosaksi.

Säilytys: Säilytetään kuivassa ja auringolta suojassa, tiiviisti suljetussa alkuperäispakkauksessa.


Muuta: Muista monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion tärkeys.

Ravintoarvoilmoitus:

Per 100 g

DRI % *

Energiaa

1 567 kJ / 371 kcal

Rasvaa

7 g

- josta tyydyttynyttä rasvaa

1,27 g

Hiilihydraatteja

58 g

- joista sokereita

39 g

Kuitua

6,4 g

Proteiinia

16,2 g

Suolaa

0,04 g

1

*Keskimääräisen aikuisen saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal).

Ainesosat ja allergeenit:

Luonnonmukainen siitepöly.

Alkuperämaa:

Espanja. NL-BIO-01 / EU-maatalous.