Takaisin
Sloow Carbs +, 1280 g, Red Berry

Fairing Sloow Carbs+, 1280 g Orange Lime

Fairing

Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
Valitse Maku:
Loppu varastosta

SKU #7045R | EAN 7350044502354

Fairingin Sloow Carbs+ on suositun Sloow Carbs -urheilujuoman kehittyneempi versio. Se antaa energiaa ja korvaa neste-, suola- ja mineraalihukkaa kovan rasituksen aikana.

Lue lisää
Tietoa
Ravintosisältö & ainesosat

Fairingin Sloow Carbs+ on suositun Sloow Carbs -urheilujuoman kehittyneempi versio. Se antaa energiaa ja korvaa neste-, suola- ja mineraalihukkaa kovan rasituksen aikana.

  • Suorituskykyä parantava vaikutus
  • Auttaa ylläpitämään verensokerin tasaisena
  • Vatsaystävällinen

Palatinose-hiilihydraattilähteen ja haaraketjuisten aminohappojen lisäyksen ansiosta Fairing on onnistunut kehittämään alkuperäisen Sloow Carbs -juoman seuraajasta vieläkin paremman.

On hyvin tiedossa, että hiilihydraatit parantavat suoritusta pitkäkestoisen fyysisen rasituksen aikana. Erityisen tärkeää on nauttia hiilihydraatteja yli 90 minuuttia kestävän suorituksen aikana tai silloin kun edessä on esimerkiksi monta ottelua tai harjoitusta saman päivän aikana. Hiilihydraateista on hyötyä myös kovan ja lyhyen treenin aikana, sitä ennen ja sen jälkeen. Hiilihydraateilla voidaan parantaa sekä suorituskykyä että palautumista.

Annostus: Sekoita 1 kukkurallinen mitallinen jauhetta 5-7 dl:aan vettä. Sekoittaessasi juoman annostusohjeen mukaisesti, saat hypotonisen juoman, mikä imeytyy nopeasti ja minimoi mahdollisen negatiivisen vaikutuksen vatsan hyvinvointiin.

Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Sisältää kofeiinia (60 mg/100 g), ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

Ravintosisältö

Per 100 g

Per annos (50 g)

Energiaa

1523 kJ/364 kcal

762 kJ/182 kcal

Rasvaa

0 g

0 g

- josta tyydyttynyttä rasvaa

0 g

0 g

Hiilihydraatteja

87 g

44 g

- joista sokereita

63 g

32 g

Proteiinia*

4 g

2 g

Suolaa

0,4 g

0,2 g

*100% haaraketjuisia aminohappoja (BCAA)

Ainesosat: Palatinose™ (isomaltuloosi), fruktoosi, maltodekstriini, leusiini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), isoleusiini, valiini, natriumkloridi, aromi, kaliumsitraatti, magnesiumsitraatti, makeutusaine (aspartaami*), väri (punajuurijauhe, klorofylliinit), kofeiini. *Sisältää fenyylialaniinin lähteen

Tietoa: Sisältää kofeiinia (60 mg/100 g), ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille. Sopii vegaaneille ja vegetaristeille.

Säilytys: Kuivassa, viileässä, hyvin suljettuna ja lasten ulottumattomissa.

Laatutakuu: Valmistettu Ruotsissa voimassa olevien EU-säädösten mukaisesti.