Takaisin
SmartSupps Magnesium, 150 tabs

SmartSupps Magnesium, 150 tabs

SmartSupps

Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä

SKU #901906.MASTER | EAN 7340028822141

SmartSupps Magnesium - Laadukas magnesiumlisä, joka riittää 5 kuukauden käyttöön. Magnesiumilla on useita hyötyjä kehon hyvinvoinnille.

Lue lisää
Tietoa
Ravintosisältö & ainesosat

SmartSupps Magnesium - Laadukas magnesiumlisä, joka riittää 5 kuukauden käyttöön. Magnesiumilla on useita hyötyjä kehon hyvinvoinnille.

  • Magnesiumia erinomaisella hinta-laatusuhteella
  • 230,5 mg magnesiumia/tabletti (61,5% RDA:sta)
  • Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • Edistää lihasten normaalia toimintaa ja proteiinisynteesiä
  • Jokainen pakkaus riittää 5 kk käyttöön

Magnesium on välttämätön kivennäisaine, joka on mukana yli 300 entsyymireaktiossa kehossa. Riittävä magnesiumin saanti on tärkeää muun muassa väsymyksen ja uupumuksen ehkäisemisessä, lihastoiminnassa ja proteiinisynteesissä.

SmartSupps Magnesium on erinomainen magnesiumlisä sinulle, joka haluat täydentää päivittäistä magnesiumin saantiasi. Jokainen i antaa 230,5 mg magnesiumia.

Annostus: 1 tabletti i päivässä, mieluiten aterian yhteydessä.

Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

Antal doser per förpackning: 150 st.

Rekommenderad daglig dos: Tag 1 tablett dagligen. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Förvaring: Förvaras utom räckhåll för barn i väl försluten originalförpackning.

Övrig information:

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten.

Sisältö

1 Tabletti

Magnesium

230.5  mg (61.5%*)

*Päivittäisen saannin vertailuarvosta.

Ainesosat: Magneisumoksidi, magneisumsitraatti, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, steariinihappo), stabilointaine (silloitettu natriumkarbosimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti).

Allergeenit: Valmistetaan tilloissa, joissa kästitellään myös soijalesitiniä, maitoa ja kalaa (omega-3), ja voi sisältää niiden jäämia. Säilytetään kuivassa paikassa huoneenlämmössa.

Säilytys: Säilytetään kuivassa paikassa huoneenlämmössä