Takaisin
Teston 60 tabletter

Teston, 60 tablettia

Elexir Pharma

Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä

SKU #A7701.MASTER | EAN 7350023031080

Teston® on Elexir Pharman ravintolisä, jonka ainesosat ovat huolella valikoidut. Teston® on sekoitus uutteita luonnollisista lähteistä, vitamiineista sekä mineraaleista.

Lue lisää
Tietoa
Ravintosisältö & ainesosat

Elexir Pharman Teston® on korkeapitoinen, innovatiivinen ravintolisä, joka sisältää esimerkiksi rohtosarviapilaa, Terminalie chebula -uutetta, sinkkiä ja magnesiumia.

  • Sisältää rohtosarviapilauutetta (fenugreek)
  • Sisältää sinkkiä, joka edistää veren normaaleja testosteronitasoja
  • Sisältää magnesiumia, joka edistää lihasproteiinien normaalia synteesiä

Teston® on Elexir Pharman ravintolisä, jonka ainesosat ovat huolella valikoidut. Teston® on sekoitus uutteita luonnollisista lähteistä, vitamiineista sekä mineraaleista.

Teston® sisältää muun muassa sinkkiä, joka osallistuu erittäin suureen määrään prosesseja kehossa. Teston®-valmisteeseen on lisätty sinkkiä siitä syystä, että se edistää muun muassa normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä, edesauttaa normaalia proteiinisynteesiä ja — ehkä kaikkein tärkeimpänä — auttaa ylläpitämään veren normaalia testosteronitasoa.

Magnesiumin ansiosta, joka edistää lihasten normaalia toimintaa, normaalia proteiinisynteesiä, elektrolyyttitasapainoa ja paljon muuta, voit varmistua siitä, että Teston® on tehokas tuote.

Annosten määrä pakkauksessa: 30 – 60 kpl.

Suositeltu päiväannos: 1 – 2 tablettia päivittäin aterian yhteydessä. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

Sisältö per 1 tabletti %DRI per 2 tablettia %DRI*
Uute rohtosarviapilasta (fenugreek) 600 mg   1200 mg  
- josta saponiineja 300 mg   600 mg  
- josta protodiosiinia 30 mg   60 mg  
Magnesium     125 mg 33 250 mg 67
Terminalia Chebula -uute (10:1)  100 mg   200 mg  
Fosfatidylseriini 10 mg   20 mg  
Sinkki 10 mg 100 20 mg 200
Mustapippuriuute 2,5 mg   5 mg  
B6-vitamiini 1,4 mg 100 2,8 mg 200

*Päivittäinen suositusannos

Ainesosat ja allergeenit: Trigozim™ rohtosarviapilauute (Trigonella foenum-graecum), magnesium (magnesiumoksidi), täyteaineet (mikrokristallinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), haritaki-uute (Terminalia chebula), magnesium (magnesiumsitraatti), paakkuuntumisenestoaineet (silloitettu natriumkarboximetylselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), sinkki (sinkkisitraatti), fosfatidylseriini (SOIJAsta), mustapippuriuute (Piper nigrum L), B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), pintakäsittelyaineet (hydrokspropyylimetyyliselluloosa, kasviperäinen glyseroli).

Säilytys: Säilytettävä kuivassa paikassa alkuperäispakkauksessa, lasten ulottumattomissa.

Lisätietoja: Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion sekä terveellisten elämäntapojen merkitys. Tuote sopii terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, tai sinulla on sairauksia tai lääkitys, tulee sinun aina ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttämistä.