Takaisin
Vitaprana Glycine, 400g.
Vitaprana Glycine, 400g.

Vitaprana Glycine, 400g

Vitaprana

Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä

SKU #902103.MASTER | EAN 7350132942987

Glycine, 400 g on ravintolisä Vitapranalta. Glysiini on tärkeä rakennusaine kollageenissa ja glutationissa, ja sitä käytetään usein iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Glysiinillä on luontaisesti makea maku.

Lue lisää
Tietoa
Ravintosisältö & ainesosat

Keho käyttää glysiiniä tärkeänä rakennusaineena kollageenissa, glutationissa ja tämä aminohappo on myös tärkeä hermostolle. Koska glysiinin tarve on jatkuvaa, monet haluavat käyttää ravintolisää. Vitapranan Glysiini, 400 g avulla on helppo lisätä glysiinin saantia.

•    Tärkeä aminohappo
•    Ketoystävällinen
•    Vegaaninen
•    Luontaisesti makea maku

Keho käyttää glysiiniä jatkuvasti

Glysiini on ei-välttämätön aminohappo, jonka tarve elimistössä on korkea. Glysiini on keskeinen rakennusaine monille eri proteiineille, ja siksi keho tarvitsee jatkuvasti lisää glysiiniä. Keho tuottaa osan tarvitsemastaan glysiinistä itse, kun taas osa saadaan ruoasta. Glycine, 400 g, avulla voit helposti lisätä puhtaan glysiinin saantia.

Uni, kollageeni ja hermosto

Glysiiniä löytyy useista tärkeistä proteiineista. Yksi niistä on kollageeni, rakenneproteiini, jota löytyy runsaasti mm. ihosta. Hermosto käyttää myös aktiivisesti glysiiniä, jossa sillä on inhiboiva vaikutus, mikä on tehnyt glysiinistä erittäin suositun käytettäväksi iltaisin. Se on myös keskeinen rakennusaine glutationille.

Luonnollisen herkullinen, makea maku

Monilla aminohapoilla on epämiellyttävä maku vapaassa muodossa, mutta glysiini on poikkeus. Glysiinillä on luontaisesti makea maku, mikä mahdollistaa sen sekoittamisen lähes minkä tahansa kanssa ilman että se häiritsee makua.

Siksi glysiiniä voidaan ottaa illalla, mieluiten tyhjään vatsaan, minkä tahansa nesteen kanssa. Glysiini kestää lämpöä hyvin, joten se voidaan sekoittaa kuumaan juomaan, kuten yrttiteehen. Glysiinin imeytyminen on parempi, kun se otetaan tyhjään vatsaan.

Se tulee jauhemuodossa, jota on helppo annostella maustemittaa käyttäen, ja se kestää pitkään, jopa 200 päivää päivittäisessä käytössä. Olemme lisänneet ripauksen piidioksidia estämään jauheen paakkuuntumista.

Tietenkin myös koko pakkaus on kierrätettävä.

Annosten lukumäärä pakkauksessa: 66 – 200 kpl. 

Suositeltu päiväannos: Ota 2 maustemitallista (2 g) 1—3 kertaa päivässä (2 g—6 g). Illalla glysiiniä voidaan suositella otettavaksi 15 minuuttia ennen nukkumaanmenoa tyhjään vatsaan rauhoittavan yrttiteen tai puhtaan veden kanssa. Älä ylitä suositeltua päiväannosta.

Säilytys:
Säilytä lasten ulottumattomissa hyvin suljetussa alkuperäispakkauksessa.

Tietoa:
Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää monipuolisen ravinnon korvikkeena. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ota huomioon monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion sekä terveellisen elämäntavan tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Jos olet raskaana, imetät, olet sairas tai sinulla on lääkitys, sinun tulee olla yhteydessä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöä.
 

Sisältö:

2 mm

6 mm

Glysiini

2 000 mg

6 000 mg

Ainesosat ja allergeenit:

Glysiini, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).